CLUB BIKINI BARCELONA

Verschillende muziekstijlen (van indierock tot techno), concerten en livemuziek | Dress code: Casual – Chique 

Nachtclub Sala Bikini

Club Bikini is een van de deelnemende nachtclubs in het Barcelona Nightlife Ticket. Een Nightlife Ticket kost €10 en biedt 2 of 7 dagen toegang tot meer dan 20 nachtclubs, special events en vele extras.

Nachtclub Bikini is een Must visit in Barcelona!

Nachtclub Bikini is een van de oudste clubs in Barcelona. Ze zijn al meer dan 50 jaar een gevestigde naam in het uitgaansleven van Barcelona. Nachtclub Sala Bikini is zeer gewild onder de lokale bevolking en toeristen.

Deze club wordt bezocht door enorme hoeveelheden mensen per jaar van over de hele wereld. Ze spelen een grote rol in de uitgaansscene van Barcelona. Terwijl zij hun concept consequent hebben ontwikkeld en verbeterd, hebben ze de geest waardoor ze bekend zijn, nooit verloren.

Wanneer je nachtclub Bikini binnenloopt, voelt u zich meteen thuis en de spirit die al vele jaren in leven is gehouden. Sala Bikini is trots om zijn verschillende feesten te organiseren met een groot aantal muziekstijlen.

Clubklassiekers, evenals R & B, Hip Hop en af ​​en toe live shows worden elke avond met liefde gespeeld. Deze feesten zijn bekend onder de lokale bevolking en concertgangers. Sala Bikini is 4 dagen per week geopend, vanaf donderdag tot en met zondag.

Verwacht het Onverwachte

Nachtclub Sala Bikini biedt iets anders dan de meeste clubs, met een compleet feestpakket,  geweldige drankjes, muziek en stralende vibes. Deze locatie is ingericht met een unieke combinatie van oude en nieuwe stijl. Dit creëert een interessante feestsfeer.

Ze garanderen dat je nacht onvergetelijk wordt en ze nodigen je dan ook graag uit om een ​​van de beste nachtclubs van deze stad te ervaren.

Sala Bikini ligt in de wijk Les Corts, net buiten het stadscentrum. Dicht bij een van de grootste wegen van Barcelona is de optie voor een avontuur eindeloos.

Les Corts staat bekend om zijn levendige straten en pleinen die vol met restaurants, bars en winkels staat. Dit gebied is populair onder de lokale bevolking omdat dit district een tikkeltje rustiger is dan het stadscentrum maar er is net zo veel te doen als in het centrum.

Je kunt deze club gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde tramhalte ligt vlakbij Sala Bikini, op slechts een paar minuten lopen.

Hoewel Sala Bikini hun dresscode niet erg streng houdt, raden wij u aan om u best party-outfit aan te trekken! Voor meer informatie over de dresscodes, klik hier.

Profiteer van alle extra’s die inbegrepen zijn in het Barcelona Nightlife Ticket!

DO T/M ZA

GRATIS ENTREE

Openingstijden:
Donderdag 23:59 – 05:00 | Vrijdag & Zaterdag: 23:59 – 06:00

Adres:

Route met het openbaar vervoer:
Nachtclub Sala Bikini is goed te bereiken met de bus. De dichtstbijzijnde halte heet. L’Illa . De halte is bereikbaar met een korte wandeling.

Buslijnen: M12, 7, 33, 63, 67